Gratis ontwikkeladvies

Heb jij een loopbaan gerelateerde vraag en ben je ouder dan 18 jaar?
Dan kun je nu gebruik maken van gratis loopbaan coaching t.w.v. 700 euro.

Aanpak

Vanaf 1 december 2020 is het weer mogelijk om in aanmerking te komen voor een gratis Ontwikkeladvies dat wordt gesubsidieerd door de overheid.

Heb je interesse in het Ontwikkeladvies neem dan contact met mij op en geef je volledige naam, emailadres, telefoonnumer en geboortedatum door. Dan wordt je direct aangemeld om in aanmerking te komen voor de subsidie.
We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin je mij meer vertelt over je coachvraag en ik jou meer vertel over hoe ik coach.
Daarna vul je een arbeidsmarktscan in die je inizcht geeft in je arbeidsmarkt positie. Die uitkomsten bespreken we in een gesprek.
Daarna volgen nog 3 gesprekken waarin we uiteindelijk toewerken naar een toekomstbeeld en een ontwikkelplan waarin we de benodigde acties richting die toekomst benoemen en zaken die meer toegespitst zijn op jouw exacte vraag

Het coachtraject kan zowel online als face to face plaatsvinden, of een combinatie daarvan.

Wat levert coaching jou op?

Afhankelijk van wat je coachvraag en doel exact is: regelmatig blijkt dat het roer niet (helemaal) om hoeft. 
Dat je met de inzichten uit het coachtraject aanpassingen in je huidige werkomgeving kunt maken
en daarmee ook je doel kunt bereiken. 
Mocht dat niet zo zijn en wil je op zoek naar een andere werkomgeving dan kunnen we ook het sollicitatieproces samen doornemen. 

Hoe ben ik als coach

Ik ben begripvol, moedig aan, daag uit, zorg voor focus op jouw doelen. Ik ben praktisch ingesteld, ik houd van concrete acties. 
Cliënten omschrijven mij als integer, sensitief en een professionele coach die op een gestructureerde en plezierige manier coacht. 
Het voelt voor coachees als een veilige en vertrouwde omgeving op gelijk level onder andere door mijn luisterende oor, begrip en doordat ik af en toe ook dingen over mijzelf deel. 

Wat men prettig vindt zijn mijn gespreksverslagen en het feit dat ik meedenk en mijn eigen netwerk daarbij in zet. 

Ervaringen

Snel tot de kern van het probleem

Erg fijn samen mogen werken met Lonneke. Als coach weet ze goed te luisteren en scherpe vragen te stellen waardoor je snel tot de kern van het probleem komt of snel inzichtelijk krijgt welke vervolgstappen je wilt gaan zetten. De sessies met Lonneke hebben we enorm geholpen om inzichtelijk te krijgen waar ik energie van krijg en welk rollen goed bij me passen.

M.H.

Juiste richting nieuwe uitdaging

Lonneke heeft mij begeleid als coach en enorm geholpen bij het achterhalen van mijn drivers. Door het stellen van de juiste vragen en het gebruik van verschillende methodes heeft zij mij de juiste richting op kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Daan

Customized support

Lonneke coached me through some complicated questions regarding my career. The experience has been absolutely excellent. Lonneke has been providing customized support throughout my trajectory. Also, she leads by example and has significant experience in the domain. I believe that she could be an excellent coach to high performers in the IT industry and forces you to reevaluate in a pleasant manner, without making it too easy. I have recommended her to colleagues.

Slinger Roijackers Jansen

Inzicht in talenten en (on)bewuste keuzes

Omdat ik sinds een jaar vanuit mijn hart een overstap heb gemaakt van de pensioenbranche naar de spoorbranche, wilde ik mij opnieuw oriënteren in de vervolgstappen voor mijn loopbaan. Hoewel ik hier altijd al mee bezig was, merkte ik nooit rust in de richting die ik op ging. Hierom besloot ik de hulp in te schakelen van een coach. Lonneke luisterde goed naar mijn verhaal en was in staat om mij inzichten te geven in mijn talenten en (on)bewuste keuzes. Dit deed ze op een professionele en gestructureerde manier. Waarbij ze proactief meedacht en haar eigen netwerk inzette om mij verder te helpen. Haar gespreksverslagen hielpen enorm en gaven houvast. Uiteindelijk ben ik door haar aanpak tot een heldere pad en doel gekomen, met rust als gevolg. Ik zal haar in de toekomst zeker nog een keer benaderen voor een reflectiegesprek en raad haar ten zeerste aan als coach.

Jay Ragho

Zelfverzekerder in mijn werk

Ik heb de coaching als heel fijn ervaren.  Het voelt alsof ik iemand heb die me aanmoedigt en niet oordeelt. Er was een klik en ze heeft een warme persoonlijkheid en humor.
Ik voelde mij begrepen en ik heb echt stappen gezet in deze periode.
Het heeft mij zelfverzekerder gemaakt in mijn werk, rustiger gemaakt als ik aan de toekomst denk en mij een duidelijk beeld gegeven waar ik naar toe wil. Ik kan nu doelgerichter aan de slag om mijn doelen te halen.

Marjolein

Veilig en vertrouwd

Luisterend oor, begrip en de samenvattingen achteraf waren top. Ook de dingen die je over jezelf vertelde vond ik fijn, want daardoor voelde ik me op gelijk level met je en als je dat kan creëren ontstaat er een veilige vertrouwde omgeving en dat is super.

Marleen

Oordelen over mijzelf loslaten

Ik vond het erg prettig om jou als coach te hebben, je hebt mij geholpen naar mezelf te kijken, en oordelen over mezelf los te laten. Door de coaching denk ik dat ik beter weet waar ik sta en wat ik kan.

Anoek

Fijne & bruikbare tools

De sfeer waarin de gesprekken plaatsvonden, de manier waarop we op eenzelfde soort lijn zaten waardoor ik het gevoel had dat ik echt begrepen werd! Ik had het gevoel dat de tijd er was om eea te bespreken. Interessante oefeningen, fijne & bruikbare tools & concrete tips hoe ik in de eigen tijd hier mee kon gaan oefenen. Hetgeen wat resulteert in een fijne routine, waar ik makkelijk op kan terugvallen als ik moeilijke momenten heb.

Marije Vellinga

Optimaal benutten van talenten

Lonneke heeft mij heel goed begeleid. Ze heeft mij geholpen inzicht te geven in mijn talenten en drijfveren en hoe ik die nu en in de toekomst optimaal kan benutten. Lonneke is integer, sensitief en een professionele coach die op een gestructureerde en plezierige manier samen met mij dit avontuur is aangegaan.

Martijn
Neem contact op
Ben je op zoek naar een praktisch ingestelde, gecertificeerde coach met ervaring?
Neem dan eens contact met mij op voor een vrijblijvend en gratis (online) kennismakingsgesprek.